مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: با توجه به افزایش دما، خشکی هوا و تراکم پوشش گیاهی در مراتع و جنگلهای استان، احتمال وقوع آتشسوزی زیاد است.
با توجه به وضعیت جوی کشور که در ابتدای سال افزایش دما و وزش بادهای گرم سبب افزایش حریق در جنگلها شد، پیشبینی میشود که در فصل گرم پوشش گیاهی مستعد دچار حریق و آسیب جدی شوند
آتشسوزی در جنگلهای استانهای گیلان، مازندران و گلستان اتفاق افتاده است که این آتشسوزی در گیلان وسعت بیشتری داشت همچنین حریقهایی به صورت پراکنده در کرمان، اصفهان و فارس اتفاق افتاده است که خوشبختانه وسعت زیادی نداشت.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی، بابیان اینکه در سالهای قبل میانگین ۱۵هزار هکتار جنگل در آتش میسوخت، گفت: در سال۹۶ شاهد کاهش ۶۰ درصدی آتشسوزی جنگلها بودهایم.
پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران (iew): آتش سوزی وسیعی که از عصر روز جمعه ۹۶/۱۲/۱۸ در ارتفاعات منطقه حفاظت شده بولا و پناهگاه حیات وحش دودانگه آغاز شده بود ده ها هکتار از ازاضی جنگلی این منطقه را طعمه حریق کرد.
بی مبالاتی در برخورد با جنگل و محیط زیست مازندران با وجود افزایش حساسیت های مردمی در سال های اخیر، همچنان ادامه دارد و تا فراگیر شدن این حساسیت و تسری آن به کل جامعه به اعتقاد مسئولان و کارشناسان فاصله زیادی وجود دارد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از اطفاء آتشسوزی در جنگلهای آمل خبر داد و گفت: دودی که در حال حاضر در این منطقه دیده میشود، ناشی از کندههای به جا مانده از آتشسوزی است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری رامیان در شرق گلستان گفت: آتش سوزی که از شب گذشته در سه نقطه جنگلی این شهرستان آغاز شده بود، ساعت ۶ صبح یکشنبه مهار شد.